Om vores bilforhandler

FORlease A/S er beliggende i den vestjyske by Ølgod. Vi holder til nyrenoverede lokaler med stor lagerhal beliggende ved siden af togstationen, så transporten hertil er nem, når du kommer og henter din nye bil.

Vi vil være blandt de førende i kundetilfredshed, og vi går langt i hver handel for at sikre os, at du er tilfreds.

Se vores udvalg Kontakt os

 

 

FORlease

Din profesionelle billeasing partner

Hos FORLease er ærlighed og gennemsigtighed vores vigtigste værdier, så alle kunder kan føle sig i sikre hænder. Vi har et godt udvalg af kvalitetsbiler og eksklusive biler, der kan opfylde enhver drøm. Derudover tilbyder vi både sæsonleasing, erhvervsleasing og flexleasing alt efter dine præferencer og behov.

Ønsker du den veludstyrede familiebil med plads til alle eller den velfungerende firmabil? Frister en lækker køretur i sportsvognen, når solen står højest, men firehjulstrækkeren når vinteren kommer? Eller drømmer du om den eksklusive bil uden uforudsete udgifter? Uanset hvilken bil du søger, så kan vi hjælpe. Kontakt os endelig, så fortæller vi mere om dine leasingmuligheder samt vores udvalg af kvalitetsbiler.

Der er mange fordele og muligheder forbundet med leasing. Hos os er du sikret alle fordelene samt god og ærlig service. Vi hjælper gerne med rådgivning, hvis du er i tvivl, hvad der betaler sig for dig. Derudover tilbyder ikke kun leasing, men også salg af brugte biler med afgift. Kontakt os inden du kommer forbi butikken, så fremviser vi bilen og giver en køretur – også aften og weekend efter aftale.

Vi tilbyder også firmaaftaler, hvor vi ud fra få input omkring dine behov, finder og leverer den ideelle firmabil ud fra dine ønsker. Så sparer du tid på at afsøge markedet og er stadig sikret den optimale firmabil i kvalitet. Ring til os, så forklarer vi yderligere.

Om din bilforhandler

Om din bilforhandler

Hos FORlease A/S tager vi os af alle aspekter ved flexleasing: Import, leasing, finansiering, og videresalg. Vi er specialiseret i leasing af premium biler med det bedste udstyr. Vores indkøbsafdeling afsøger markedet i Skandinavien, Tyskland, Holland og Belgien for de rigtige biler – i den rigtige farvesammensætning.

Hos FORlease er alle vores biler fysisk på lager hos os, og dermed klar til en prøvetur og hurtig levering.

Vi giver dig den bedste købsoplevelse og den bedste service i hele forløbet. Kundetilfredshed og tryghed er det vigtigste for os, når vi indgår en handel. Som medlem af 100% Autotjek og AutoBranchen Danmark stiller vi vores kunder bedst både med mulighed for udvidet forsikring på teknik, motor og gearkasse. Vi er klar til at tage en kyndig dialog, så du føler dig tryg hele vejen igennem. Vi tager også gerne din bil i bytte.

Skulle vi ikke have den bil du drømmer om, så kontakt os endeligt og vi vil hjælpe dig med hele processen lige fra at finde bilen, få den fragtet til Danmark, toldsyn og endelig en leasingaftale eller fuld afgift, alt efter dine ønsker.

Se vores fulde udvalg