Gør din drøm til virkelighed med leasing af luksusbiler

 

Har du aldrig drømt om at køre i en luksusbil? Ikke alene er de fede at køre i – de viser også din personlighed på vejen. Luksusbilen tilbyder overlegen komfort, topmoderne teknologi, høj ydeevne og lidt ekstra at prale med. At køre i en luksusbil kan give en følelse af tilfredsstillelse, der rækker langt udover behovet for at blive transporteret fra A til B. Det handler om at nyde rejsen mod destinationen.

 

Billeasing giver adgang til de nyeste biler

En af de store fordele ved at lease en luksusbil er muligheden for at køre i de nyeste modeller. Da vi aftaler leasingperiodens længde, kan du skifte til en ny bil ved afslutningen af din aftale. Det betyder, at du altid kan få glæde af den nyeste teknologi og design. Det er nemt at lease bilen igennem FORLease, og bagefter kan du sælge bilen og beholde fortjenesten.

Den økonomiske fordel ved leasing af luksusbiler overskygger udgifterne ved køb. Registreringsafgiften begrænser sig for eksempel til den tid, du leaser bilen. Det betyder, at dine månedlige rater er mindre, end hvis du havde valgt at købe bilen. Så det er billigere for dig at skifte til en anden bil efter et par år.

 

Flexleasing giver dig frihed og fleksibilitet

Vores flexleasingaftaler befrier dig fra bekymringerne ved at købe en bil. Når du leaser en bil, forpligter du dig i den periode, vi aftaler, og ved periodens udløb skal du selv sælge bilen. Det er der en stor økonomisk fordel i, fordi du kun betaler afgift af bilen i din leasingperiode.

Biler, der har kørt i mere end 36 måneder, har endda en lavere afgift. Her betaler du 0,5 procent om måneden mod 1 procent på helt nye biler.

 

 

Det giver bedre mening at lease en luksusbil end at købe

Din drøm om at køre i en luksusbil er tæt på at gå i opfyldelse. Biler er dyre på grund af den høje registreringsafgift og forsikringspræmien, der er beregnet med udgangpunkt i afgiften. Derfor bestemmer afgiften prisen på en luksusbil i Danmark.

Når du vælger flexleasing, som er en leasingform, hvor du finansierer købet gennem FORLease, sparer du penge på afgiften. Fordelen er, at du undgår at betale hele registreringsafgiften, og forsikringpræmien er beregnet på et andet grundlag. Det betyder, at jo dyrere en bil du leaser, jo flere penge sparer du. Hvis du gerne vil køre luksusbil, giver det derfor bedst mening at lease.

Ring eller skriv til os med det samme, så hjælper vi dig med at finde en luksusbil, der passer til dine behov.

 

 

FAQ

 

Er det dyrere at forsikre en leasingbil?

Nej, en leasingbil er ikke dyrere at forsikre, men hvis du er vant til en lovpligtig forsikring, så må du forberede dig på, at leasingfirmaet kan kræve en kaskoforsikring. Ofte er det billigere at forsikre en leasingbil, da værdien man skal forsikre er meget mindre da det handelsværdien minus dansk afgift og moms.

 

Hvad skal jeg være opmærksom på ved leasing af bil?

Det vigtigste er, at du får lavet en aftale, der opfylder din behov og forventninger. Vælg en forhandler, du har tillid til kan guide dig til en god aftale, så du ikke bliver overrasket af uventede omkostninger. Derudover er det vigtigt at restværdien er realistisk. Der findes alt for mange som har prøvet at ende med en bil hvor restværdien langt overstiger en realistisk handelsværdi efter endt leasingperiode.

 

Kan det betale sig at lease en bil?

Den største besparelse finder du på de dyre biler. Men leasing kan også have andre fordele end de økonomiske. Du har for eksempel altid en ny bil at køre i, og du kan slippe for reparationer og vedligeholdelse. Det er farligt at skrive at man “altid har en ny bil at køre i” da nogle af de biler vi leaser ud er nyklassikere mv. Og der kan jo godt komme reparationer og serviceudgifter på en bil som er +36 mdr. gammel. Derimod giver vi altid en 100% autotjek forsikring med på vores leasingbil (motor/gearkasse/turbo forsikring) så risikoen er mindre hos os, end hos mange af vores konkurrenter.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top